Cookie- og persondata politik (GDPR)

Når du besøger vores hjemmeside www.vitalconsulting.dk indsamler vi oplysninger om dig. Her i vores persondatapolitik kan du læse om, hvordan vi generelt behandler dine data, som vi indsamler fra hjemmesiden.

Cookies

Vedrørende vores anvendelse af cookies og eventuel sletning af disse, kan du læse mere her: https://vitalconsulting.dk/cookiepolicy/ og under fanebladet ”Generel Information”, som du finder nederst på hjemmesiden.

Dataansvarlig og kontaktoplysninger

Hjemmesiden ejes og publiceres af:

Vital Consulting ApS
Lyskær 3, 2. sal
2730 Herlev

M: info@vitalconsulting.dk
T: +45 3055 4290

CVR nr.: 37468835

 

Formål og retsgrundlag

Formålet med at indsamle oplysninger fra dig er til brug for vores markedsføring, herunder generel statistik om hjemmesiden. Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig. Formålet er også at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at besvare din henvendelse via vores kontaktformular ved at fremsende et tilbud til dig eller øvrig information om vores ydelser. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold på siden.

Retsgrundlaget for indsamlingen er vores legitime interesse i indsamlingen (interesseafvejningsreglen i databeskyttelsesforordningen), idet vi vurderer, at opsamling og videregivelse af adfærdsoplysninger på vores hjemmeside ikke bryder med dine grundlæggende rettigheder som besøgende.

Kategorier af oplysninger samt information om indsamlingskilde

Når du besøger og benytter vores hjemmeside indsamler og behandler vi en række sådanne informationer om dig. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold og hvis du bruger vores kontaktformular.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger:

  • Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon,
  • Dit IP-nummer
  • Geografisk placering
  • Hvilke sider du klikker på (interesser)
  • I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne i kontaktformularen behandles desuden: Navn, e-mail og telefonnummer.

Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant. Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af hjemmesiden, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Forskellige tredjeparter kan indgå, eksempelvis Google Ads, Google Analytics etc.

Vi benytter herudover nogle få tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Du kan se, hvilke tredjeparter, der er tale om her:

  • Hjemmesidehost UnoEuro (Dansk)

Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Vi har indgået databehandleraftaler med alle vores databehandlere.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@vitalconsulting.dk.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit besøg på vores hjemmeside.